Wij zijn opzoek naar jou!

Ben jij kinderfysiotherapeut of nog bezig met je master tot kinderfysiotherapeut en wil jij werken in een jong & ambitieus team van kinderfysiotherapeuten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Kinderfyzie

Kinderfyzie is een zelfstandig en vooruitstrevend onderdeel binnen fysiotherapiepraktijk Fyzie en toonaangevend in Amersfoort op het gebied van kinderfysiotherapie. Kwaliteit, toegankelijkheid, herkenbaarheid en innovatie zijn hier onze kernwaarden. Wanneer je komt werken bij KinderFyzie, kom je in een sprankelend en breed gespecialiseerd team terecht waarin zorg op maat centraal staat.

Het team

Werken bij Kinderfyzie betekent onderdeel uitmaken van een zeer betrokken en energiek team van 4 enthousiaste kinderfysiotherapeuten met ieder zijn eigen aandachtsgebied. We zien elkaar geregeld door wekelijkse overleggen zoals buddygespreken, projectbesprekingen, grote werkinhoudelijke overleggen en uitjes. Hiernaast is de inhoud van ons werk enorm divers: we zien kinderen tussen de 0 en de 16 jaar met aangeboren afwijkingen, gedragsproblemen maar ook kinderen met nog onbekende diagnoses. Ook organiseren we activiteiten als peutergym, kleutergym en werken we intensief samen met Youke (netwerk voor specialistische hulp voor kinderen), de Hoogstraat en het WKZ. 

De werkplek

We zijn een goed georganiseerde praktijk waarbij onze behandelkamers van alle gemakken zijn voorzien. We hebben goede samenwerkingsverbanden met andere zorgverleners in de regio om onze patiënten zo goed mogelijk te kunnen helpen. Bovenal geloven we in een fijne, stimulerende werkomgeving om het beste uit onze medewerkers te halen! Kortom één van de fijnste werkplekken van Amersfoort en omgeving.

Fyzie

KinderFyzie is een groeiend onderdeel van Fyzie. Fyzie heeft meer dan 40 medewerkers, verdeeld over 5 locaties in gezondheidscentra in Amersfoort. 

De vacature

Wij zijn op zoek naar een kinderfysiotherapeut(e) (i.o.) voor ongeveer 2,5-4 dagen per week. Wij zoeken naar een teamplayer, die sociaalvaardig, leergierig en proactief is per april 2022. 

Wij bieden:

  • Werkplek in de leukste, jonge en meest innovatieve kinderfysiotherapie praktijk van Amersfoort
  • Betrokken & leuke collega’s
  • Goede secundaire voorwaarden
  • Ruimte voor opleiding en ontwikkelmogelijkheden
  • Samenwerken met oa. WKZ, Youke, scholen en alle collega’s van Fyzie
  • Salaris welke past bij jouw ervaring en functie

Heb je interesse of wil je meer weten? Neem dan contact op met Cindy van Rooijen via cvrooijen@fyzie.nl  en Mona Maghsudi via mmaghsudi@fyzie.nl  (CV en motivatie) of bel met 033-2048000.