KinderFyZie is de meest gespecialiseerde kinderfysiotherapiepraktijk in Amersfoort. Een sympathiek, behulpzaam en hoogopgeleid team deskundigen staat klaar om u te helpen. KinderFyZie biedt kinderfysiotherapie, SI-therapie en fysiotherapie speciaal voor sporters, en bij bekkenklachten. Welke klacht of blessure uw kind ook heeft, bij KinderFyZie vindt u altijd snel de juiste en deskundige therapeut.

Professioneel en veelzijdig

Menno Werrie en Michiel Boerendonk geven leiding aan het team fysiotherapeuten van FyZie. Merijn Galema geeft leiding aan het team kinderfysiotherapeuten. Een uiterst gedreven therapeute, die staat voor een praktijk waar kinderen onder goede begeleiding aan hun herstel werken. Waar iedereen welkom is en persoonlijke benadering, professionaliteit en veelzijdigheid vanzelfsprekend is. Onder leiding van Merijn is KinderFyZie uitgegroeid tot een praktijk met 3 locaties en meer dan 6 gespecialiseerde medewerkers.

“KinderFyZie haalt het beste uit mij. Ik behandel patiënten en ontwikkel en organiseren de praktijk. Belangrijk voor mij: meegaan met de tijd en persoonlijke benadering. Samen op weg naar betere zorg.”

Samenwerking

Kennis betekent veel voor ons. Wij werken daarom graag samen met andere deskundigen. We overleggen indien nodig met uw huisarts en met andere therapeuten in één van de gezondheidscentra, zoals caesartherapeuten, huisartsen en apothekers.

KinderFyZie werkt niet graag alleen en gelooft in nauwe samenwerking. Zo werken wij samen met onder meer het Meander MC, de Geheime tuin en Youké

Tarieven

Zitting Kinderfysiotherapie €44,25
Kinderfysiotherapie aan huis €44,25
Consult fysiotherapie €57,75
Screening, intake, onderzoek €47,50
Intake na verwijzing €47,50
Psychosomatische fysiotherapie €35,00

Bijna alle zorgverzekeraars vergoeden uw behandeling bij Fyzie geheel of gedeeltelijk. Heeft u hierover vragen? Neem dan contact op met uw verzekeringsmaatschappij. U noemt dan onze praktijkcode: 04010164. Indien nodig adviseren wij u.

Zorgverzekering

Bijna alle zorgverzekeraars vergoeden uw behandelingen bij KinderFyZie geheel of gedeeltelijk. Heeft u hierover vragen? Neem dan contact op met uw verzekeringsmaatschappij. Ook hierbij helpen wij u graag.

WGBO

Als u onder medische behandeling staat bij een deskundige, vertrouwt u uw gezondheid aan hem of haar toe. Het kan zijn dat u zich afhankelijk voelt van uw arts of hulpverlener. Het is daarom belangrijk om te weten dat u als patiënt bepaalde rechten en plichten heeft. In de Wet op de Geneeskundige Behandelingsovereenkomst (WGBO) is in 1995 vastgelegd hoe de relatie tussen zorgverlener en patiënt is. In de WGBO zijn belangrijke punten opgenomen, die voor u als patiënt van belang kunnen zijn.

Wat te doen bij een klacht over uw Kinderfysiotherapeut

KinderFyzie is aangesloten bij de klachtenregeling van het Keurmerk Fysiotherapie. Zie hiervoor deze folder

Als u niet tevreden bent over uw fysiotherapeut, meld dit dan in eerste instantie bij de praktijk door het invullen van een klachtenformulier. Dit formulier kunt u opvragen bij de praktijk. In een gesprek zoeken we samen met u naar een passende oplossing.

Zorgbelang Nederland kan u eventueel helpen. Dit adviespunt beantwoordt uw vragen en geeft advies. Kijk voor meer informatie op www.zorgbelang-nederland.nl.

De klachtencommissie

Komt u er samen met uw fysiotherapeut niet uit? Dan kunt u een klacht indienen bij de Klachtencommissie Keurmerk Fysiotherapie.

U meldt uw klacht bij een onafhankelijk klachtenconsulent door een mail te sturen naar: klacht@keurmerkfysiotherapie.nl

Een van de klachtenconsulenten van Keurmerk Fysiotherapie neemt dan contact met u op en zal proberen samen met u en uw fysiotherapeut tot een oplossing te komen.