Herstellen, helpen, fit worden, gezond blijven!

De basis is: hoe helpen wij iemand met zijn of haar herstel? Welke hulpmiddelen gebruiken we? Hoe kunnen we ouders zo goed mogelijk begeleiden?

Wij geloven dat de omgeving waarin en de personen door wie u geholpen wordt essentieel zijn voor een goede samenwerking. Samenwerken tussen therapeut en patiënt. Dus bieden wij u een omgeving waar u zich prettig voelt. U wordt begeleid door mensen met een open, eerlijke en directe benadering. Wij willen betrokken zijn bij onze patiënten. Het directe contact en de persoonlijke aanpak is voor ons de sleutel tot de eerste stap van herstel of het stabiliseren van uw situatie. Bij KinderFyzie heerst een familiecultuur. Een platte organisatie waar we het samen oplossen. “gewoon” omdat we blij worden van lekker werken en goed zorgen voor onze patiënten.

Persoonlijke benadering,

Herstellen, het stabiliseren van uw situatie of weer in een gezond lichaam verder gaan. Wij zorgen ervoor dat dit op een prettige manier gebeurt. Wij garanderen dat iedereen zich op z’n gemak voelt. Want er is niks persoonlijker dan het herstel en de conditie van het eigen lichaam. Maak kennis met KinderFyZie!

Gezond worden en weer kunnen bewegen zorgt voor meer plezier. De hulpvraag is voor ons het startpunt om aan het herstel te werken.

KinderFyZie biedt een breed scala aan specialismen aan.